ТО Овертайм - ФУТБОЛ. УЖГОРОДСКИЙ ГОРСОВЕТ ВЫСТУПИЛ С РЕШИТЕЛЬНОЙ ПОДДЕРЖКОЙ "МЕТАЛЛИСТА" и "КАРПАТ"

ФУТБОЛ. УЖГОРОДСКИЙ ГОРСОВЕТ ВЫСТУПИЛ С РЕШИТЕЛЬНОЙ ПОДДЕРЖКОЙ "МЕТАЛЛИСТА" и "КАРПАТ" Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 7
ХудшаяЛучшая 
27.08.2010
27 серпня на сесії Ужгородська міська рада прийняла відкрите звернення до української та міжнародної громадськості щодо рішення Контрольно-дисциплінарного комітету (КДК) Федерації футболу України (ФФУ), відповідно до якого флагманів українського футболу ФК «Металіст» та ФК «Карпати» позбавили дев’яти очок, зароблених чесною грою у цьому сезоні, – пише Закарпаття онлайн.
«Ужгород має добрі футбольні традиції і нам не байдужа доля українського футболу, – каже ініціатор звернення, депутат ужгородської міської ради Павло Федака. – Тому, враховуючи звернення вболівальників і футболістів Львова та Харкова, ми вирішили звернутися до української та міжнародної громадськості з проханням започаткувати всеукраїнський рух проти корупційних схем у ФФУ та голови цієї структури Григорія Суркіса».
У зверненні, зокрема, йдеться: «...Причиною такого свавільного рішення стала незалежна позиція і імунітет цих клубів до корупційних схем, організованих Президентом ФФУ Григорієм Суркісом, а також побоювання керівництва ФФУ за розстановку сил у чемпіонаті. Тому до ФК «Металіст» та ФК «Карпати» застосували найбрудніші з можливих прийомів – спробували очорнити репутацію, гарантовано позбавити можливості піднятися на п’єдестал пошани і відлучити від єврокубків. Це підле і цинічне рішення було прийняте напередодні відповідальних матчів клубів у Лізі Європи, що могло завдати удару не тільки іміджу ФК «Карпати» та ФК «Металіст», але й міжнародному престижу України.
Ужгородська міська рада звертається до всієї української та міжнародної громадськості з проханням підтримати ФК «Металіст» та ФК «Карпати», які завжди і в усьому слідували найвищим етичних стандартам, принципам і нормам європейського футболу, встановленим УЄФА. У ФФУ немає ніяких законних підстав застосовувати до цих клубів будь-які дисциплінарні санкції. Їх просто намагаються знищити за те, що хочуть грати у чемпіонаті, де в усіх учасників рівні можливості і де арбітри судять матчі совісно...»
«Цей Суркіс вже взагалі «розпоясався», – коментує рішення сесії ужгородський міський голова Сергій Ратушняк. – З такими темпами він нам скоро взагалі заборонить грати у футбол. Він собі запровадив корупційну федерацію, через яку годує іноземних легіонерів, а наші хлопці змушені ганяти м’яча у селах. І через те, що не мають грошей, їм закритий доступ до достойних українських клубів.
ZIK
 

Комментарии  

  1. #2 Вусатий Харківець
    2010-09-1514:46:33
    Від кого"підтримки" не очікував, так від Ужгорода. Мабуть, місто на річці Уж, незважаючі на всякі рейтинґи, все ж славне не лише Й.Й.Сабо та Н.І.Шуфричем з В.Медведчуком. Правда, не виключено, що ця заява - дуже хитрий хід (правда шитий білими нитками) хід Москви по черговому розтрощенню України на шматки. СДПУ(о) вже своє відспівало, треба ПР світити не як "ланєцкіх", а як "бандерівців". А те що Футболом в цьому усьому і не пахне, ясно кожному не малолітньому. Шкода, що доводитьться відмиватися від цієї воні Худобяку з компанією та Макревичу з гравцями. Мені ця Підлота нагадує ВсеУкраїнський Зліт Володимира Івасюка - Крила розправив, а Злетіти вже не дали. Я дітинчям з Роимною святкував Перемогу Українинад СеРе СеРією в 69му як осбисту. Ісь зараз - "Металіст" та "Карпати" Кремльовські Холуї хочуть не Злеті зрізати.
  2. #1 клейтон шавьер
    2010-08-3117:24:18
    молодцы..

Добавить комментарий

У Вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

< Пред.   След. >